top of page

Elke relatie is een weerspiegeling

van de relatie met jezelf.

Liefde vraagt om
zelfreflectie


 Tijdens de relatietherapie blijkt regelmatig dat het voor een of beide partners wenselijk is om in de spiegel te kijken en zich af te vragen: wat kan ik zelf doen aan mijn gedrag in deze relatie.

Welke overtuigingen heb ik die ik nader kan bekijken? Welk gedrag laat ik vaak zien dat niet werkt in deze relatie?

Wij hanteren een stappenplan als een eenvoudige en effectieve manier om de oorzaak van onvrede op te sporen, ongedaan te maken en onmiddellijk innerlijke vrede en vrijheid te ervaren.

Deze begeleiding kunnen wij vanuit Relatiekracht bieden. De relatietherapie wordt dan even on-hold gezet. 


 

Over ons

Ellen & Inge

RELATIETHERAPEUTEN

Ellen Schuijff

Door mijn ruime advieservaring in het bedrijfsleven heb ik snel een helder beeld van de persoonlijkheid van mensen en hun onderlinge relaties. Ik ben vooral enthousiast over het effect van relatietherapie op de dynamiek tussen partners. 
 

Als EFT-therapeut en mediator zie ik al na een aantal sessies hoe stellen groeien in zelfvertrouwen en verbinding. Ik werk to the point en altijd met een positieve insteek. 

b6a9e85f-4ee3-44f5-9184-166e89ab902a_edi

Inge Schouten


 
Mijn pad heeft me geleid naar The School of Intuition (Canada), ACT-therapy en IBCT-relatietherapie. En ik volgde de cursussen Voorouder Processen, Transformatiecoach, Intuïtief Systemisch Werken en Het pad van de sjamaan.

 

Ervaring leert dat het belangrijk is om veel op reis te zijn geweest in jezelf, om daarmee ook echt een reisleider te kunnen zijn voor de ander. 

bottom of page